Tymes4

Samenwerking ADO Den Haag en Ormer ICT per 2023

Geschreven door

ADO Den Haag stapt met ingang van het nieuwe kalenderjaar over naar een nieuwe leverancier van kaartverkoop software. Deze nieuwe leverancier, Ormer ICT, biedt met haar ticketing platform Tymes4 uitgebreide mogelijkheden rondom ticketing voor betaald voetbal organisaties. Naast een nieuwe online omgeving waar fans seizoen- en dagkaarten kunnen kopen, krijgt ook de zakelijke achterban een portaal waarmee zij toegang hebben tot hun business tickets (en van waaruit zij hun gasten kunnen uitnodigen).

Jesper van den Bosch, Commercieel Manager van ADO Den Haag vertelt: “We kiezen voor een andere ticketing leverancier zodat we onze interne ticketing processen naar een hoger niveau kunnen brengen en onze online dienstverlenging naar zowel de fan als zakelijke relatie kunnen verbeteren. We kiezen met Tymes4 van Ormer ICT voor een leverancier die haar sporen ruimschoots verdiend heeft in het betaald voetbal.”

Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development, is erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking: “Toen wij onze ticketingoplossing 3 jaar geleden naar de markt brachten was ADO Den Haag een van de eerste clubs waar wij konden pitchen. Helaas viel toen de keuze niet op ons. Des te trotser zijn we dat zij nu wel voor Tymes4 kiezen!”

ADO DEN HAAG TYMES4

Over Tymes4

Tymes4 is een state of the art ticketing systeem dat specifiek is toegepast op betaald voetbal. Het stelt voetbalorganisaties in staat om op hoog niveau ticketing te bedrijven. Tymes4 is gericht op het verbeteren van de interactie met de fan en het integreren van ticketing in het volledige eco-systeem van een club (van crm tot boekhoudsysteem). Met ADO Den Haag kiest de 15e Nederlandse BVO voor Tymes4.

Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketingplatform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.