Tymes4 - Powered by Ormer ICT

Tymes4 staat nooit stil

Nieuws

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws.
Benieuwd naar alle laatste ontwikkelingen van Ormer ICT?

Azerion Fanzone en Ormer ICT

Azerion Fanzone en Ormer ICT werken samen om connectiviteit en betrokkenheid van fans te herdefiniëren

Amsterdam, 6 september 2023 – Azerion Fanzone, de innovatieve sport app die fans in het hart van de actie plaatst, is verheugd om de samenwerking aan te kondigen met Ormer ICT, een toonaangevende IT-leverancier en ontwikkelaar van het Tymes4 ticketing platform.

Lees meer
Tymes4 en FC Volendam

FC Volendam en Ormer ICT zetten volgende stap in ticketingplatform

FC Volendam en Ormer ICT hebben elkaar opnieuw gevonden om de ticketingomgeving van FC Volendam verder te professionaliseren. FC Volendam werkte al langer met het ticketingplatform Tymes4, maar vanaf dit seizoen zal die samenwerking intensiever worden.

Lees meer
Fortuna en Tymes4

Fortuna stapt over op ticketingsysteem Tymes4

Fortuna stapt met ingang van het seizoen 2023/2024 over op een nieuw ticketingsysteem. De club gaat gebruikmaken van het ticketingplatform Tymes4, een dienst van Ormer ICT. Tymes4 biedt uitgebreide mogelijkheden rondom ticketing voor betaald voetbal organisaties.

Lees meer
RKC kiest voor Ormer ICT

RKC Waalwijk kiest voor ticketingsysteem Tymes4

Met ingang van seizoen 2023-2024 sluiten RKC Waalwijk en Ormer ICT een overeenkomst voor de levering van een nieuw ticketingplatform.

Lees meer
ADO DEN HAAG

Samenwerking ADO Den Haag en Ormer ICT per 2023

ADO Den Haag stapt met ingang van het nieuwe kalenderjaar over naar een nieuwe leverancier van kaartverkoop software. Deze nieuwe leverancier, Ormer ICT, biedt met haar ticketing platform Tymes4 uitgebreide mogelijkheden rondom ticketing voor betaald voetbal organisaties.

Lees meer

Geen resultaten gevonden.