Tymes4 staat nooit stil

Nieuws

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws.
Benieuwd naar alle laatste ontwikkelingen van Ormer ICT?

Ormer ICT geeft vernieuwd Vitesse.nl extra glans met ticketingplatform Tymes4

Vitesse onthult op 1 juli 2022 niet alleen een nieuwe clubwebsite, maar gaat op dat moment ook over naar een gloednieuwe ticketingomgeving, genaamd Tymes4. Dankzij een vijfjarige samenwerking met Ormer ICT kunnen ook op het gebied van ticketing en online service de volgende stappen worden gezet, waardoor de supporters en business club-leden nog beter bediend zullen worden.

Lees meer

FC Utrecht maakt overstap naar Tymes4

De kogel is door de kerk! Vanaf seizoen 2022-2023 gaat Ormer ICT het officiële ticketingplatform van FC Utrecht verzorgen. Partijen gaan een samenwerking aan voor vijf jaar. In de komende maanden wordt een nieuwe online ticketshop gerealiseerd die aan de achterkant wordt gekoppeld met  verschillende platformen binnen de infrastructuur van FC Utrecht. Denk aan CRM en boekhoudpakket. Ook wordt een zakelijk portaal ontwikkeld dat zakelijke relaties toegang biedt tot hun tickets en van waaruit zij hun gasten kunnen uitnodigen.       

Lees meer

N.E.C. gaat voor digitalisering en kiest voor Tymes4 

N.E.C.-supporters zien binnenkort een andere online omgeving als zij hun wedstrijdkaarten aanschaffen. Eerder deze week sloten N.E.C. en Ormer ICT een samenwerkingsovereenkomst voor de levering van het Tymes4 ticketing platform. Daarmee wordt een nieuwe online ticketshop gerealiseerd voor supporters en krijgen zakelijke relaties de beschikking over een online portaal om hun kaarten te beheren en gasten uit te nodigen.  

Lees meer

FC Volendam live met Tymes4!

ooi moment vorige week voor onze partner Ticketpoint. FC Volendam, de eerste voetbalclub die heeft gekozen voor de Ticketing-As-A-Service oplossing van Ticketpoint i.c.m. Tymes4, is live gegaan. Dat betekent dat supporters van FC Volendam voortaan hun tickets bestellen via het door Ticketpoint ingerichte ticketing platform (Tymes4) van Ormer ICT. Proficiat!

Lees meer

FC Twente kiest voor Tymes4

Met ingang van seizoen 2022-2023 brengt FC Twente al haar ticketing activiteiten onder bij Tymes4, het speciaal door Ormer ICT ontwikkelde digitale ticketing platform voor professionele voetbalorganisaties. Dat betekent dat FC Twente vanaf volgend seizoen voor een periode van vijf jaar een nieuwe online ticketshop heeft waar haar supporters terecht kunnen voor het kopen van seizoen- en dagkaarten. Het overgaan naar een nieuw ticketsysteem heeft voor onze supporters geen gevolgen. Alle accounts blijven actief en kan een supporter in de toekomst gewoon inloggen met dezelfde gegevens op het ‘Mijn FC Twente account’.

Lees meer

Geen resultaten gevonden.