Tymes4

Tymes4 staat nooit stil

Nieuws

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws.
Benieuwd naar alle laatste ontwikkelingen van Ormer ICT?

SC Cambuur en Ormer ICT

SC Cambuur stapt over op ticketingsysteem Tymes4 van Ormer ICT

Bij een nieuw stadion hoort een ook een nieuw en beter ticketingsysteem. Dat was in ieder geval de gedachte achter de overstap naar een nieuw ticketingsysteem. Vanaf volgend seizoen gaat SC Cambuur gebruik van Tymes4, het speciaal voor BVO’s ontwikkelde ticketingsysteem van Ormer ICT.

Lees meer

FC Eindhoven kiest voor Ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Met ingang van het seizoen 2024-2025 maakt FC Eindhoven de overstap naar het door Ormer ICT ontwikkelde ticketingplatform Tymes4. Het Tymes4-platform draait inmiddels bij ruim 20 betaald voetbalorganisaties in Nederland en realiseert een moderne online ticketingomgeving. Naast een nieuwe online ticketshop voor fans komt er bovendien voor de zakelijke achterban een portaal waarmee zij toegang hebben tot hun business tickets (en van waaruit zij hun gasten kunnen uitnodigen).

Lees meer

De Graafschap kiest voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Met ingang van volgend seizoen brengt de Graafschap alle ticketingactiviteiten onder bij Tymes4, het speciaal door Ormer ICT Software Development ontwikkelde digitale ticketingplatform voor professionele voetbalorganisaties. De Graafschap-supporters zien binnenkort een andere online omgeving als zij hun wedstrijdkaarten aanschaffen. Daarmee wordt een nieuwe online ticketshop gerealiseerd voor supporters en krijgen zakelijke relaties de beschikking over een online portaal om hun kaarten te beheren en gasten uit te nodigen.

Lees meer

Roda JC en Ormer ICT zetten volgende stap in samenwerking

Roda JC Kerkrade en Ormer ICT, de leverancier van het ticketingplatform Tymes4, hebben de huidige samenwerking voor de duur van vijf seizoenen verlengd.

Lees meer
Samenwerking Sparta en Ormer ICT

Sparta Rotterdam kiest voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Sparta Rotterdam en Ormer ICT hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de levering van een nieuw ticketingplatform, genaamd Tymes4. De samenwerking gaat nog dit seizoen van start waardoor supporters van Sparta na de winterstop in een nieuwe online omgeving hun kaarten kunnen kopen en straks hun seizoenkaarten kunnen verlengen.

Lees meer

Geen resultaten gevonden.