Tymes4 - nieuw logo

Tymes4 staat nooit stil

Nieuws

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws.
Benieuwd naar alle laatste ontwikkelingen van Ormer ICT?

ADO DEN HAAG

Samenwerking ADO Den Haag en Ormer ICT per 2023

ADO Den Haag stapt met ingang van het nieuwe kalenderjaar over naar een nieuwe leverancier van kaartverkoop software. Deze nieuwe leverancier, Ormer ICT, biedt met haar ticketing platform Tymes4 uitgebreide mogelijkheden rondom ticketing voor betaald voetbal organisaties.

Lees meer
Ticketing voor voetbalclubs

Ticketing voor voetbalclubs: een andere tak van sport

Lees meer
Tymes4 voetbalclubs juni 2022

Tymes4 platform marktleider in Nederland 

Lees meer

Ormer ICT geeft vernieuwd Vitesse.nl extra glans met ticketingplatform Tymes4

Vitesse onthult op 1 juli 2022 niet alleen een nieuwe clubwebsite, maar gaat op dat moment ook over naar een gloednieuwe ticketingomgeving, genaamd Tymes4. Dankzij een vijfjarige samenwerking met Ormer ICT kunnen ook op het gebied van ticketing en online service de volgende stappen worden gezet, waardoor de supporters en business club-leden nog beter bediend zullen worden.

Lees meer

FC Utrecht maakt overstap naar Tymes4

De kogel is door de kerk! Vanaf seizoen 2022-2023 gaat Ormer ICT het officiële ticketingplatform van FC Utrecht verzorgen. Partijen gaan een samenwerking aan voor vijf jaar. In de komende maanden wordt een nieuwe online ticketshop gerealiseerd die aan de achterkant wordt gekoppeld met  verschillende platformen binnen de infrastructuur van FC Utrecht. Denk aan CRM en boekhoudpakket. Ook wordt een zakelijk portaal ontwikkeld dat zakelijke relaties toegang biedt tot hun tickets en van waaruit zij hun gasten kunnen uitnodigen.       

Lees meer

Geen resultaten gevonden.