Tymes4

Tymes4 staat nooit stil

Nieuws

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws.
Benieuwd naar alle laatste ontwikkelingen van Ormer ICT?

De Graafschap kiest voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Met ingang van volgend seizoen brengt de Graafschap alle ticketingactiviteiten onder bij Tymes4, het speciaal door Ormer ICT Software Development ontwikkelde digitale ticketingplatform voor professionele voetbalorganisaties. De Graafschap-supporters zien binnenkort een andere online omgeving als zij hun wedstrijdkaarten aanschaffen. Daarmee wordt een nieuwe online ticketshop gerealiseerd voor supporters en krijgen zakelijke relaties de beschikking over een online portaal om hun kaarten te beheren en gasten uit te nodigen.

Lees meer

Roda JC en Ormer ICT zetten volgende stap in samenwerking

Roda JC Kerkrade en Ormer ICT, de leverancier van het ticketingplatform Tymes4, hebben de huidige samenwerking voor de duur van vijf seizoenen verlengd.

Lees meer
Samenwerking Sparta en Ormer ICT

Sparta Rotterdam kiest voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Sparta Rotterdam en Ormer ICT hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de levering van een nieuw ticketingplatform, genaamd Tymes4. De samenwerking gaat nog dit seizoen van start waardoor supporters van Sparta na de winterstop in een nieuwe online omgeving hun kaarten kunnen kopen en straks hun seizoenkaarten kunnen verlengen.

Lees meer
Azerion Fanzone en Ormer ICT

Azerion Fanzone en Ormer ICT werken samen om connectiviteit en betrokkenheid van fans te herdefiniëren

Amsterdam, 6 september 2023 – Azerion Fanzone, de innovatieve sport app die fans in het hart van de actie plaatst, is verheugd om de samenwerking aan te kondigen met Ormer ICT, een toonaangevende IT-leverancier en ontwikkelaar van het Tymes4 ticketing platform.

Lees meer
Tymes4 en FC Volendam

FC Volendam en Ormer ICT zetten volgende stap in ticketingplatform

FC Volendam en Ormer ICT hebben elkaar opnieuw gevonden om de ticketingomgeving van FC Volendam verder te professionaliseren. FC Volendam werkte al langer met het ticketingplatform Tymes4, maar vanaf dit seizoen zal die samenwerking intensiever worden.

Lees meer

Geen resultaten gevonden.