Tymes4

Door en voor profclubs

Het platform

Ormer ICT richt zich met ticketingplatform Tymes4 exclusief op professionele voetbalorganisaties en hun verdienmodellen. Het is ontwikkeld op initiatief van profclubs en op maat gemaakt voor profclubs. Dankzij de directe input uit de voetbalwereld is het de beste ticketingdienst op de markt, een koppositie die Ormer ICT vast van plan is te behouden door het platform continu door te ontwikkelen. En net als eerder bij de ontwikkeling staan ook bij de doorontwikkeling de wensen en eisen van de voetbalclubs centraal.

Feyenoord Official Partner
”Tymes4 voldoet aan alle eisen die wij stellen aan (online) ticketing als topclub. Met de ingebruikname van Tymes4 hebben wij op het gebied van ticketing een enorme stap vooruit gezet en kunnen wij onze supporters op een hoog niveau van service voorzien in een mobile-first omgeving.”
– Mark Koevermans, Algemeen Directeur Feyenoord Rotterdam
”Tymes4 kent de uitdagingen van profclubs en dat is een grote meerwaarde. De focus bij Tymes4 ligt op doorontwikkeling en wij delen die vooruitstrevende visie.”
– Edwin Froma, Marketing Manager FC Groningen
”De fans zijn onze belangrijkste klanten. Wij willen hen zo efficiënt en zo goed mogelijk bedienen met de meest geavanceerde en gangbare communicatietools. Dit partnership is een belangrijke stap in onze digitale evolutie naar één digitaal platform.”
– Manu Leroy, Marketing & Communicatiedirecteur RBFA
Jos de Kruif - Willem II

”Ormer ICT is een ervaren partner die oplossingsgericht meedenkt. Ze hebben goede mensen aan boord met verstand van specifieke uitdagingen bij een voetbalclub”

– Jos de Kruif, Manager Commerciële Zaken bij Willem II (Bronvermelding afbeelding: Toin Damen / Willem II)
01
04

Onze werkwijze

Een feilloze livegang

Wat kunt u van ons verwachten als u kiest voor Tymes4? De implementatie en ingebruikname verlopen volgens een viertal fasen. Na een gedegen inventarisatie van de systemen en werkwijzen binnen uw club volgen de personalisatie en configuratie van Tymes4. Daarna testen wij het systeem en verwerken alle feedback uit deze tests. Dit leidt ten slotte tot een feilloze livegang van Tymes4. U kunt erop vertrouwen dat wij alle mogelijke ondersteuning verlenen en het platform blijven doorontwikkelen met de input van alle profclubs waarmee wij samenwerken.

Neem vrijblijvend contact op!

Partnerschap

De route naar een feilloze livegang

Stap 1

Kennismaking

Het inplannen van de kennismaking is de eerste stap naar een high-end white label ticketingplatform.

Plan kennismaking

Stap 2

Intensieve verdieping

Tijdens deze fase bespreken wij de specifieke werkwijzen van de club en de processen rondom ticketing.

Bekijk filmpje

Stap 3

Personalisatie & Configuratie

Hier maken wij het systeem klaar voor gebruik!

Bekijk filmpje

Stap 4

Aftrap

Nu mogen jullie zelf achter de knoppen en gaan we écht van start!

Bekijk filmpje
Nieuwsgierig geworden? Neem contact op
5x

Redenen om te kiezen voor Tymes4

1.
Door en voor profclubs ontwikkeld

Hoe dan?

Tymes4 is het enige ticketingplatform dat exclusief werkt voor professionele voetbalorganisaties. Alle functionaliteiten zijn specifiek gemaakt op maat van profclubs en ook de doorontwikkeling gaat steeds in samenspraak met haar voetbalklanten.

2.
Maximale integratie met platformen binnen het eco-systeem

Hoe dan?

Juist vanwege haar focus is Tymes4 helemaal gericht op het integraal onderdeel uitmaken van het ecosysteem van de profclubs. Elk onderdeel van het ecosysteem is koppelbaar met Tymes4.

3.
Maximale stabiliteit en schaalbaarheid

Hoe dan?

De architectuur is gebouwd op de specifieke piekbelasting die eigen is aan voetbalkaart verkoop. Het platform draait op de Microsoft Azure omgeving en is daarmee optimaal schaalbaar. Sowieso hebben de clubs geen last van drukte bij de kaartverkoop van andere evenementen.

4.
Goede en gerichte support

Hoe dan?

De hectiek van een voetbalbedrijf maakt dat er op de juiste tijden goede en gerichte support beschikbaar is. Zowel op wedstrijdmomenten als bij de start van de verkoop is Tymes4 partner in de ondersteuning.

5.
Continue autonome doorontwikkeling

Hoe dan?

De wereld van het betaalde voetbal staat letterlijk nooit stil. Daarmee groeit ook de wens om meer te doen met (de data van) ticketing. Tymes4 zal nooit klaar zijn met doorontwikkelen, daarbij zal zij steeds de wensen van haar klanten centraal stellen.

Onze partners

Tymes4 is opgezet om te kunnen interacteren in het ecosysteem van een professionele voetbalorganisatie. Daarom hebben we een breed scala aan koppelingen, integraties en samenwerkingsverbanden.

Tymes4 is partner van Buckaroo. Buckaroo is dé payment Service Provider in Nederland en verwerkt betalingen via slimme payment technology. Zij bieden oplossingen voor elke vraagstuk op het gebied van betalen onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

Tymes4 is partner van Afas Software. Afas software automatiseert en optimaliseert alle bedrijfsprocessen. Van financieel tot HRM, van documentmanagement tot CRM en projecten.

Tymes4 is partner van TLS Boca Systems. TLS Boca Systems is dé marktleider op het gebied van thermische ticket printers, thermische tickets en gerelateerde producten. TLS Boca Systems is een flexibele en betrouwbare leverancier die kan leveren vanuit voorraad.

Tymes4 is partner van Bundeling. Hiermee kun je het maximale uit de club halen doordat er een platform gecreëerd kan worden waarbij alle leden 24/7 met elkaar verbonden zijn. Helemaal in de stijl van de organisatie en AVG-proof.

Tymes4 is partner van Sports Alliance. Sports Alliance biedt Supporter Marketing diensten aan voor sportclubs waar nieuwe sponsormogelijkheden en sponsorrelaties worden gerealiseerd.

Tymes4 is partner van Nsecure. Nsecure is specialist op het gebied van toegangsverlening en veiligheid en verzorgt het volledige toegangs- en beveiligingsbeleid.

Tymes4 is partner van Tebrona. Tebrona ontwikkelt maatwerk applicaties en softwarepakketten op het gebied van drukwerk, software en hardware.

Tymes4 is partner van OFSsports. OFSsports is de meest gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van administratie, controlling en procesoptimalisatie in de sportbranche.

Ticket Team logo

Tymes4 is partner van Ticketteam. Zij richten zich op het ontwikkelen van software voor toegangscontrole, kassaststemen, online ticketverkoop, reserveringssystemen en ledenadministratie.

Tymes4 is partner van Starnet. Zij zorgen voor volledige geïntrigeerde systeemoplossingen voor stadion- en evenementenbeheer, gebaseerd op de meest recente technologieën.

Tymes4 is partner van Okta. Zij ondersteunen multi-factor authenticatie die kan ingesteld worden op applicatie- of gebruikersniveau. Bijvoorbeeld: SMS, security questions of mobile authenticators.

Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketingplatform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.