Tymes4

De organisatie achter Tymes4

Over Ormer ICT

Al bijna 30 jaar is Ormer ICT dé dienstverlener op het gebied van IT. Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun IT-organisatie. Wij doen dit door middel van IT detachering, IT beheer en Software Development.

Ormer ICT in cijfers

100%
Dienstverlenend
29
Jaar ervaring
22 miljoen
Omzet Ormer ICT
9,2
Klantcijfer
Ormer ICT - Het ontstaan

Het ontstaan

Toen president Clinton aan zijn eerste termijn als president begon, vlak vóór Ronald Koeman Barcelona naar de winst in de Champions League finale schoot, startte Jan Willem Jongebreur Ormer ICT.

Ormer ICT - Partnerschap & Kwaliteit

Partnerschap & kwaliteit

Naast alle garanties en service levels onderscheidt Ormer ICT zich vooral door partner te zijn van haar klanten. Juist als er iets gebeurt wat niet is voorzien is het zaak om een partner te hebben die meedenkt. De hoogstaande kwaliteit van Ormer ICT blijkt onder andere uit de verschillende ISO & NEN certificeringen.

Ormer ICT - MVO & Sport

MVO & Sport

Maatschappelijk verantwoord ondernemen kent vele facetten. In beginsel natuurlijk het respecteren van wet- en regelgeving en aanvullend bijvoorbeeld het scheppen van werkgelegenheid. Sport zit in de haarvaten van Ormer ICT.

Ormer ICT - nieuws

Nieuws over Tymes4

Tymes4 staat nooit stil. Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws omtrent samenwerkingen en trends en ontwikkelingen.

Ormer ICT - Cultuur

Cultuur

Werken bij Ormer ICT betekent niet alleen hard werken. Gezelligheid vinden wij zeker zo belangrijk. Daarom organiseren wij regelmatig leuke uitjes met collega’s, een kerstfeest, een jaarlijks wintersportuitje, verschillende challenges, sportevenementen en een wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Ons team

Wij zijn Ormer ICT

De medewerkers van Ormer ICT kenmerken zich door hun gedrevenheid en professionele manier van werken en handelen. Ze zullen altijd nét dat ene stapje extra zetten. Onze medewerkers worden continu geïnspireerd en gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen door scholing en trainingen op het gebied van de laatste technologieën. Hierdoor garanderen wij de hoogst mogelijk service voor onze klanten. En daarnaast worden er regelmatig gezellige uitjes georganiseerd. Denk aan een kerstfeest, een jaarlijks wintersportuitje, verschillende challenges, sportevenementen en een wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Carrière bij Ormer ICT
Ormer ICT - Wij zijn Ormer ICT

Onze kernwaarden

Wat wij belangrijk vinden

Passie voor kennis en techniek

Passie voor kennis en techniek vormt het fundament van onze organisatie. Daarom is investeren in menselijk kapitaal één van onze speerpunten.

Afspraak is afspraak

Tijd is tijd. Beloofd is beloofd. Afspraak is afspraak. Dat is Ormer ICT.

Dienstverlenend

Wij zullen er altijd alles aan doen om onze klanten te helpen. Ormer ICT staat symbool voor partnerschap. Wij denken verder dan service levels en garanties.

Werken bij Ormer ICT betekent

Ruimte voor plezier

01
05

Cases

Trots op onze klanten

Stadion Willem II- Willem II Media
01
03
Heracles logo Vitesse logo NEC Nijmegen
FC Utrecht logo

Klanten

Zij werken ook met Ormer ICT

01
03