Tymes4

Ormer ICT Zomerchallenge 2021

Geschreven door

Sport zit verweven door onze gehele organisatie en wij geloven dan ook dat sporten samen met collega’s een gouden combinatie is. Daarom organiseren wij iedere zomer de Ormer ICT Zomerchallenge. En dit jaar hebben we veel geluk gehad met het weer want het was jammer genoeg een bewolkte zomer. Tijdens de Zomerchallenge was het heerlijk weer om lekker buiten te sporten en om alle collega’s die dit jaar weer gezellig meededen uit te dagen met sportieve opdrachten.

Sport zorgt voor verbroedering, voor ontspanning maar ook zeker voor entertainment. Dit betekent dan ook: twee weken lang elkaar uitdagen, aanmoedigen en vooral veel lol hebben. Elke dag ontvingen collega’s hun sportieve uitdaging. Sommige waren pittig, andere waren puur een leuke uitdaging. Denk aan een reeks oefeningen die je achter elkaar moet doen zoals planken en squats. Maar ook grappige opdrachten als kikkersprongen en ballonnen hooghouden of squats doen op het nummer ‘Sally up – Sally down’ (een échte aanrader trouwens). Maar alleen het voltooien van de opdrachten was natuurlijk niet genoeg. We moesten elkaar aanmoedigen, uitdagen… Dus hebben we een wedstrijd element toegevoegd. Wie kan het meeste of het langste de opdracht uitvoeren? En uiteraard waren hier bonuspunten aan verbonden. Het leuke hiervan was dat je natuurlijk niet wist hoe goed je collega’s het die dag hadden gedaan. Dus ging je tot het uiterste om bonuspunten te pakken!

Het was dan ook een spannende strijd tot het eind om die felbegeerde nummer 1 positie! Onze collega’s hebben het elkaar echt lastig gemaakt, maar na twee weken strijden mocht Sytske van den Heuvel zichzelf de ultieme winnaar van de Ormer ICT Zomerchallenge 2021 noemen! Een echte powervrouw! 🏆💪🏼 En geen wedstrijd zonder prijs toch? Om in het thema van sport te blijven heeft ze een jaar lang gratis sporten gewonnen bij een sportschool naar keuze!

Ben jij net zo’n sportieveling als onze collega’s en ga jij de uitdaging graag met ons aan? Doe dan mee met de Ormer ICT Herfstchallenge! Wij zoeken nog collega’s! Bekijk snel onze vacatures