Tymes4

Azerion Fanzone en Ormer ICT werken samen om connectiviteit en betrokkenheid van fans te herdefiniëren

Geschreven door

Amsterdam, 6 september 2023 – Azerion Fanzone, de innovatieve sport app die fans in het hart van de actie plaatst, is verheugd om de samenwerking aan te kondigen met Ormer ICT, een toonaangevende IT-leverancier en ontwikkelaar van het Tymes4 ticketing platform. Deze samenwerking maakt de naadloze integratie van Tymes4’s ticketing oplossingen in de Azerion Fanzone app mogelijk, waardoor de gebruiksvriendelijke ervaring voor fans wordt verbeterd.

Azerion Fanzone en Ormer ICT

Azerion Fanzone is een digitaal ecosysteem voor sportliefhebbers en biedt boeiende functies, live wedstrijdupdates, nieuws, clubvideo’s en activiteiten zoals Raad de Score, waarmee fans de score van de komende wedstrijd kunnen raden. De app biedt ook de mogelijkheid om te stemmen op de speler van de wedstrijd, zodat fans kunnen deelnemen aan discussies na de wedstrijd.

Gebruikmakend van hun gezamenlijke expertise, hebben Azerion en Ormer ICT de geavanceerde ticketing diensten vakkundig geïntegreerd in de Azerion Fanzone app, waardoor Tymes4 het vierde ticketing platform is dat naadloos geïntegreerd is. Deze samenwerking geeft voetbalfans directe toegang tot het kopen van tickets voor hun meest geliefde wedstrijden binnen de vertrouwde en gebruiksvriendelijke omgeving van de app.

De impact is snel en aanzienlijk, met gewaardeerde clubs als Fortuna Sittard, Vitesse Arnhem en RKC Waalwijk die al de vruchten plukken van deze samenwerking. En dit is nog maar het begin… Er zitten nog meer clubs in de pijplijn. Fans omarmen het gemak en de efficiëntie van het verkrijgen van tickets via de Azerion Fanzone app, waardoor hun totale wedstrijdbeleving wordt verbeterd.

Via de geïntegreerde ticketingoplossing van Tymes4 kunnen fans moeiteloos tickets bemachtigen voor de wedstrijden van hun voorkeur, wat het hele proces stroomlijnt en hun betrokkenheid bij het steunen van hun teams versterkt. Bovendien presenteert de Azerion Fanzone app direct gekochte tickets, zodat fans hun smartphones kunnen gebruiken als toegangspasjes voor het stadion. Deze innovatieve aanpak maakt fysieke tickets overbodig en vereenvoudigt het toegangscontroleproces bij binnenkomst in het stadion.

Naast het verbeteren van de fan ervaring, is deze samenwerking tussen Ormer ICT en Azerion gericht op het verhogen van de inkomsten voor voetbalclubs. Door de geïntegreerde kaartverkoop te combineren met boeiende in-app spellen en functies, heeft de Azerion Fanzone app nieuwe inkomstenbronnen ontsloten, de financiële basis van clubs versterkt en verdere investeringen in de groei van teams en de ontwikkeling van faciliteiten mogelijk gemaakt.

Robbert Oomens, Product Director bij Azerion Fanzone, licht toe: “Onze samenwerking met Ormer ICT verbetert de wedstrijddag fan ervaring. Door Tymes4’s ticketing vaardigheden naadloos te integreren met de Azerion Fanzone app, leveren we een revolutionaire manier voor fans om in contact te komen met hun geliefde clubs.”

Frank van Eijsden, COO bij Ormer ICT Software Development, voegt toe: “De samenwerking met Azerion is een bewijs van onze toewijding aan het verbeteren van de fanervaring. De integratie van Tymes4 ticketing diensten in de Azerion Fanzone app is een voorbeeld van onze toewijding aan het bieden van een naadloze en plezierige reis voor voetballiefhebbers.”

Tekst & foto’s: Azerion

Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketingplatform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.