Tymes4

De Graafschap kiest voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Geschreven door

Wij zijn trots om te delen dat Ormer ICT nu official ticketing partner is van De Graafschap. Eerder deze week sloten De Graafschap en Ormer ICT een samenwerkingsovereenkomst voor de levering van het Tymes4 ticketingplatform.

Met ingang van volgend seizoen brengt de Graafschap alle ticketingactiviteiten onder bij Tymes4, het speciaal door Ormer ICT Software Development ontwikkelde digitale ticketingplatform voor professionele voetbalorganisaties. De Graafschap-supporters zien binnenkort een andere online omgeving als zij hun wedstrijdkaarten aanschaffen. Daarmee wordt een nieuwe online ticketshop gerealiseerd voor supporters en krijgen zakelijke relaties de beschikking over een online portaal om hun kaarten te beheren en gasten uit te nodigen.

Raymond Tuijn, consultant bij Tymes4: “Voor  mijn oude rol als business consultant bij de KNVB kwam ik regelmatig bij De Graafschap en ik heb altijd affiniteit gehad met de club: een no-nonsense club met een stoere, eigen identiteit. Wedstrijden op De Vijverberg staat garant voor pure voetbalbeleving, ook als het sportief minder gaat. Van die onverzettelijkheid houd ik, en het is mede daarom extra leuk dat ik nu wederom de kans krijg om samen te werken met de Graafschap. Op naar een mooie samenwerking! “

Michael Ogubai, directeur algemene zaken van De Graafschap: “We zijn blij met onze keuze voor Tymes4. De kaartverkoop is op deze manier zeer eenvoudig en daarnaast enorm gebruiksvriendelijk voor zowel supporters en sponsoren als voor onszelf. Tymes4 toont zich een topsportwaardige partner.”

Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketingplatform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.