Tymes4

FC Twente kiest voor Tymes4

Geschreven door

Met ingang van seizoen 2022-2023 brengt FC Twente al haar ticketing activiteiten onder bij Tymes4, het speciaal door Ormer ICT ontwikkelde digitale ticketing platform voor professionele voetbalorganisaties. Dat betekent dat FC Twente vanaf volgend seizoen voor een periode van vijf jaar een nieuwe online ticketshop heeft waar haar supporters terecht kunnen voor het kopen van seizoen- en dagkaarten. Het overgaan naar een nieuw ticketsysteem heeft voor onze supporters geen gevolgen. Alle accounts blijven actief en kan een supporter in de toekomst gewoon inloggen met dezelfde gegevens op het ‘Mijn FC Twente account’.

Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development, over deze samenwerking: “Wij zijn heel blij dat FC Twente voor ons kiest. In deze concurrerende markt betekent het veel dat wederom een grote club kiest voor de ticketing oplossing van Tymes4. FC Twente is qua omvang de 4e club van Nederland. Er liggen mooie digitaliseringsambities en wij zijn trots dat wij een belangrijke rol kunnen spelen rondom dit onderwerp op het ticketing dossier.

Martijn Hoogstoevenbeld, Financieel en Operationeel Directeur van FC Twente, over deze samenwerking: “Ticketing moet bij voetbalclubs goed georganiseerd zijn voor de supporters en businessleden. We willen daarom werken met een betrouwbare leverancier. Tegelijk, omdat wensen en eisen rondom het kaartverkoopproces continue veranderen, wil je ook dat een ticketing platform mee evolueert. Met Ormer ICT halen wij een leverancier in huis die op elk van deze punten onderscheidend is. Wij verwachten veel van de samenwerking en kijken uit naar het moment waarop we Tymes4 kunnen introduceren bij onze supporters en businessleden”.

Over Tymes4

Tymes4, ontwikkeld door Ormer ICT, is een ticketing (kaartverkoop) platform dat specifiek toegespitst is op betaald voetbalorganisaties. Met klanten als Feyenoord Rotterdam, FC Groningen, sc Heerenveen, Roda JC Kerkrade en Willem II, is in korte tijd een flink marktaandeel in het Nederlandse voetballandschap verworven. En ook de Koninklijke Belgische Voetbalbond mag tot de klanten beschouwd worden. De komende jaren staan in het teken van verdere nationale én internationale groei.