Tymes4

FC Utrecht maakt overstap naar Tymes4

Geschreven door

De kogel is door de kerk! Vanaf seizoen 2022-2023 gaat Ormer ICT het officiële ticketingplatform van FC Utrecht verzorgen. Partijen gaan een samenwerking aan voor vijf jaar. In de komende maanden wordt een nieuwe online ticketshop gerealiseerd die aan de achterkant wordt gekoppeld met  verschillende platformen binnen de infrastructuur van FC Utrecht. Denk aan CRM en boekhoudpakket. Ook wordt een zakelijk portaal ontwikkeld dat zakelijke relaties toegang biedt tot hun tickets en van waaruit zij hun gasten kunnen uitnodigen.       

Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development: “Toen ik in 2006 mijn eerste stappen zette op het gebied van voetbal ticketing, leerde ik Michel Meerveld kennen die toen al eindverantwoordelijk was voor ticketing binnen FC Utrecht. Hij was – en is nog steeds – een van de sterkhouders van voetbal ticketing in Nederland. Ik heb in de vele jaren die volgden veel bij hem afgekeken en van hem geleerd. Dat uitgerekend het FC Utrecht van Michel nu kiest voor Tymes4, zegt in mijn ogen zoveel over waar wij met Tymes4 mee bezig zijn. Tymes4 is de toekomst van voetbal ticketing!”    

Michel Meerveld, Ticketing Manager van FC Utrecht over de samenwerking: “De keuze voor een nieuw ticketingplatform gaat niet over een nacht ijs. Wij volgden de ontwikkelingen van Ormer ICT de afgelopen anderhalf jaar op de voet en het laatste halfjaar hebben wij veel verdiepingssessies gehouden met Ormer ICT om Tymes4 goed te leren kennen. En om te kunnen beoordelen in hoeverre Tymes4 past binnen onze manier van ticketing bedrijven. Vooral de integratiemogelijkheden waren doorslaggevend, samen met het vertrouwen dat wij voelen in de organisatie achter het platform.”

Over Tymes4

Tymes4 is een high-end ticketing platform dat is ontwikkeld door Ormer ICT Software Development BV. Het is volledig toegespitst op professionele voetbalorganisaties en is gestoeld op de (vier) pijlers Fan engagement, Efficiëntie, Data en Omzet. O.a. Feyenoord Rotterdam, de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB), FC Groningen, FC Twente, Heracles Almelo, Willem II en sc Heerenveen maakten eerder de keuze voor Tymes4.


Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketingplatform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.