Tymes4

FC Volendam en Ormer ICT zetten volgende stap in ticketingplatform

Geschreven door

FC Volendam en Ormer ICT hebben elkaar opnieuw gevonden om de ticketingomgeving van FC Volendam verder te professionaliseren. FC Volendam werkte al langer met het ticketingplatform Tymes4, maar vanaf dit seizoen zal die samenwerking intensiever worden. Daarmee wordt de volgende stap gezet in een zo gebruiksvriendelijk mogelijke omgeving waar supporters van FC Volendam alle seizoenkaart- en ticketingzaken kunnen regelen. Binnenkort beheren ook businessclubleden hun kaarten via het zakelijke portaal van Tymes4.

Sinds anderhalf jaar bestellen supporters van FC Volendam hun seizoenkaart, tickets voor wedstrijden en uitkaarten via Tymes4. Vanaf heden kunnen supporters voor al hun vragen ‘gewoon’ weer contact opnemen met de ticketingafdeling van FC Volendam, zonder externe tussenschakel. Dat gegeven moet zorgen voor meer gebruiksvriendelijkheid bij het bestellen van tickets.

Tymes4 en FC Volendam

Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development, is enthousiast over de intensievere samenwerking. “Achter de schermen werken wij al voor FC Volendam, maar nu wij direct met elkaar gaan werken verwachten wij nog meer uit de samenwerking te kunnen halen. Denk hierbij aan functies waar zowel reguliere fans als zakelijke relaties van kunnen profiteren. Wij herkennen ons in het enthousiasme van de club en kijken ontzettend uit naar de geïntensiveerde samenwerking.”

‘Optimaal wedstrijdbezoek begint bij gebruiksvriendelijke ticketomgeving’

Ook senior accountmanager van FC Volendam Seger Wagenaar is blij met de ontwikkelingen op het gebied van online ticketing. “We doen er met FC Volendam veel aan om het bezoek van onze supporters naar de wedstrijden zo optimaal mogelijk te maken. Dat begint met een gebruiksvriendelijke omgeving om seizoenkaarten, losse tickets voor thuiswedstrijden en kaartjes voor uitduels te bestellen. Daar maken we nu stappen in. Dat we ook onze zakelijke klanten nu kunnen bedienen via Tymes4 is een mooie toevoeging. Voor dat laatste zijn we op de achtergrond nu druk bezig om in de eerste maanden van het nieuwe seizoen alles geregeld te hebben. Binnenkort communiceren wij hierover.”

Tekst & foto’s: FC Volendam

Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketingplatform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.