Tymes4

FC Volendam live met Tymes4!

Geschreven door

Mooi moment vorige week voor onze partner Ticketpoint. FC Volendam, de eerste voetbalclub die heeft gekozen voor de Ticketing-As-A-Service oplossing van Ticketpoint i.c.m. Tymes4, is live gegaan. Dat betekent dat supporters van FC Volendam voortaan hun tickets bestellen via het door Ticketpoint ingerichte ticketing platform Tymes4 van Ormer ICT.

Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development: “Wij zijn heel enthousiast over wat onze gezamenlijke Ticketing-As-A-Service benadering kan betekenen voor betaald voetbalclubs die er bewust voor kiezen om te profiteren van de kennis van een ervaren partij op het gebied van ticketingmanagement. Met de experts van Ticketpoint kan het volledige ticketing management overgenomen worden en ondergebracht bij Tymes4. Dat betekent professionele ticketing binnen handbereik voor iedere club. Gefeliciteerd Ticketpoint met de livegang van de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Dat er nog veel clubs mogen volgen!” 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw voetbalclub? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketingplatform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.