Tymes4

Feyenoord introduceert nieuw ticketingsysteem Tymes4

Geschreven door

Feyenoord en Ormer ICT hebben de handtekeningen gezet onder een samenwerkingsovereenkomst. De verbintenis heeft de afgelopen maanden al geleid tot de introductie van een nieuw ticketingsysteem genaamd Tymes4.

Ormer ICT is met haar Tymes4 platform geen onbekende voor Feyenoord. De zakelijke ticketingomgeving draaide reeds een seizoen in deze omgeving, inclusief de volledig digitale distributie. Door de ingebruikname van het ticketingplatform Tymes4 maakt Feyenoord belangrijke stappen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid voor haar supporters, waarbij de club tegelijkertijd een efficiencyslag maakt bij het koppelen van data en de verwerking van gegevens en orders. Een belangrijke investering in de toekomst als het gaat om ticketing.


Uniek
Algemeen directeur Mark Koevermans is verheugd met de ingebruikname van Tymes4: “Met de keuze voor Tymes4 zetten wij op het gebied van ticketing een enorme stap vooruit. Tymes4 voldoet aan alle eisen die wij stellen aan (online) ticketing als topclub. De ontwikkeling is in samenspraak gebeurd en daarmee zijn we landelijk en wellicht ook in Europa uniek. Met Tymes4 kunnen wij onze supporters op een hoog niveau van service voorzien in een mobile-first omgeving”.

Wensen
Folker de Pundert, directeur van Ormer ICT, kan de woorden van Koevermans alleen maar beamen: “Tymes4 is als state-of-the-art platform dusdanig opgebouwd om aan alle wensen van Feyenoord te voldoen. Gebruiksgemak voor de supporter, verbeterde commerciële mogelijkheden en een efficiënte afhandeling stonden centraal bij de ontwikkeling. We zijn trots dat een grote club als Feyenoord de keuze voor ons en Tymes4 heeft gemaakt. Op basis hiervan zijn we nu met meerdere clubs in gesprek”.


Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketing platform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.