Tymes4

Koninklijke Belgische Voetbalbond kiest voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Geschreven door

Tymes4 is de nieuwe ticketingpartner van de KBVB. Met de keuze voor Tymes4 gaat de KBVB voortaan voluit voor service en gebruiksgemak op het vlak van ticketing.

Tymes4 is de nieuwe ticketingpartner van de KBVB. Met de keuze voor Tymes4 gaat de KBVB voortaan voluit voor service en gebruiksgemak op het vlak van ticketing. 

Goed nieuws voor de fans, want Tymes4 wil vooral de perfecte plek creëren voor alle supporters om hun tickets met slechts enkele clicks in huis te halen. 

Daarbij focust Tymes4 vooral op service en beleving voor de supporters van de Rode Duivels en de Red Flames. Buckaroo wordt de nieuwe betaalprovider.

Koninklijke Belgische Voetbalbond

Het nieuwe systeem zet de KBVB op het juiste spoor voor de toekomst en zorgt ervoor dat extra’s en nieuwigheden vanaf nu veel vlotter kunnen worden geïntroduceerd. 

In de toekomst zal je met één KBVB-login de volledige KBVB-wereld kunnen betreden, inclusief het aankopen van tickets. De KBVB wil zo helemaal gaan voor een online ervaring zonder hindernissen. Met Tymes4 wordt het makkelijker om je stoel te selecteren voor de matches.

“Het feit dat nu ook de Koninklijke Belgische Voetbalbond kiest voor ons platform, sterkt ons in de overtuiging dat de focus van Tymes4 op de wereld van het betaald voetbal echt een meerwaarde heeft in vergelijking tot de bestaande ticketing-oplossingen”, zegt Jan Willem Jongebreur, algemeen directeur van Ormer ICT, het bedrijf achter het Tymes4-platform.

“De fans zijn onze belangrijkste klanten”, zegt Manu Leroy, Marketing & Communicatiedirecteur van de KBVB. “En die willen we zo efficiënt en zo goed mogelijk bedienen met de meest geavanceerde en gangbare communicatietools. Dit partnership is ook een belangrijke stap in onze digitale evolutie naar één digitaal platform.”


Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketing platform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.