Tymes4

N.E.C. gaat voor digitalisering en kiest voor Tymes4 

Geschreven door

N.E.C.-supporters zien binnenkort een andere online omgeving als zij hun wedstrijdkaarten aanschaffen. Eerder deze week sloten N.E.C. en Ormer ICT een samenwerkingsovereenkomst voor de levering van het Tymes4 ticketing platform. Daarmee wordt een nieuwe online ticketshop gerealiseerd voor supporters en krijgen zakelijke relaties de beschikking over een online portaal om hun kaarten te beheren en gasten uit te nodigen.  

Algemeen directeur van N.E.C., Wilco van Schaik, zegt het volgende over de keuze voor Tymes4: “Als voetbalclub kijk je natuurlijk naar de mogelijkheden om je (online) dienstverlening naar je supporters en businessclubleden te verbeteren. Qua softwaresystemen is ticketing daarin de dominante factor en we zagen de afgelopen jaren veel Nederlandse voetbalclubs kiezen voor Tymes4. Op het gebied van toegankelijkheid en snelheid van afhandelen moesten we ons verbeteren. Daar past deze samenwerking optimaal in. Het moderne en gebruiksvriendelijke ticketing platform van Ormer ICT helpt ons bij het realiseren van onze digitalisatie ambities.” 

Tymes4

Tymes4 is een product van Ormer ICT. Het is het enige ticketing platform dat specifiek is ontwikkeld voor betaald voetbalorganisaties. Gebruikers van het platform zijn o.a. de Koninklijke Belgische Voetbalbond, Feyenoord Rotterdam, FC Groningen en sc Heerenveen. En recentelijk kozen ook FC Twente, FC Utrecht en Heracles Almelo ervoor om binnenkort over te stappen.   


Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketingplatform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.