Tymes4

Ook Excelsior Rotterdam kiest voor ticketingplatform Tymes4

Geschreven door

Ook Excelsior Rotterdam kiest voor het Tymes4 platform van Ormer ICT. Door de ingebruikname van Tymes4 wil Excelsior de focus leggen op het verbeteren van de supporterservaring, het vergroten van de verkopen, het beter inzichtelijk maken van de data die voortkomt uit de kaartverkoop en tot slot het efficiënter maken van de backoffice.

Partnerschap
Daan Bovenberg, commercieel directeur, kijkt uit naar de ingebruikname van Tymes4: “Excelsior Rotterdam is een vooruitstrevende club die met beperkte middelen grote ambities heeft. We zijn een club die van oudsher voorop loopt en willen dat zowel binnen als buiten het veld blijven doen. Overstappen naar het Tymes4 platform als 2e club in het betaalde voetbal is daar wederom een voorbeeld van. Door deze stap naar Tymes4 nu al te maken zijn we in staat om als partners gezamenlijk aan oplossingen te werken die ons beiden in staat stellen de volgende stap te zetten in onze ontwikkeling. Het directe contact met de ontwikkelaars van Tymes4, en de inleving in de uitdagingen die een BVO als de onze heeft, maken echt een groot verschil.”

Marketing manager Nicole Deurholt ziet een scala aan nieuwe mogelijkheden met de data die straks beschikbaar is: “Bij marketing draait alles om de beschikbaarheid van de juiste data. Door de directe koppeling van Tymes4 met onze Business Intelligence hebben we alle relevante data direct inzichtelijk. We gaan met de keuze voor Tymes4 flinke stappen vooruit, zonder dat we meer kosten maken voor het gebruik van het platform.”

Vooruitstrevende visie
Folker de Pundert, directeur van Ormer ICT, ziet net als Daan Bovenberg en Nicole Deurholt uit naar de samenwerking: “Het is fijn om wederom bevestigd te zien dat een BVO enthousiast wordt van ons platform. De vooruitstrevende visie van Daan en Nicole sluit goed aan bij die van Tymes4. Ticketing is zo veel meer dan het verspreiden van toegangskaarten. Ik heb echt veel zin om met Excelsior Rotterdam te gaan samenwerken.”


Contact

interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketing platform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.