Tymes4

Ormer ICT geeft vernieuwd Vitesse.nl extra glans met ticketingplatform Tymes4

Geschreven door

Vitesse onthult op 1 juli 2022 niet alleen een nieuwe clubwebsite, maar gaat op dat moment ook over naar een gloednieuwe ticketingomgeving, genaamd Tymes4. Dankzij een vijfjarige samenwerking met Ormer ICT kunnen ook op het gebied van ticketing en online service de volgende stappen worden gezet, waardoor de supporters en business club-leden nog beter bediend zullen worden.

Tymes4 is een door Ormer ICT ontwikkeld ticketingplatform, dat op maat gemaakt is voor professionele voetbalorganisaties. Deze samenwerking betekent voor supporters vooral dat het eenvoudiger gaat worden om (seizoen)kaarten te bestellen. Voor business club-leden is de grootste verandering dat zij nu ook de mogelijkheid krijgen om hun kaart(en) zelfstandig online te beheren, ook vanuit de business club-app. Goed om te weten is dat alle bestaande accounts actief blijven in de fonkelnieuwe ticketingomgeving.

Peter Rovers, commercieel directeur van Vitesse: “We hebben koers gezet naar een digitale wereld waarop alle Vitessenaren trots kunnen zijn. De eerste stap hierin is de realisatie van een vernieuwd Vitesse.nl, waaraan achter de schermen al maanden hard gewerkt wordt. De samenwerking met Ormer ICT is de volgende stap. Zo krijgen onze digitale ambities gestalte met een moderne clubwebsite en een ticketingplatform dat daar perfect in past. Dankzij het maatwerk van Ormer ICT zal de online dienstverlening naar supporters en zakelijke leden beter dan ooit tevoren zijn.”

Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development, ziet dat steeds meer betaald voetbalclubs de waarde van het servicegerichte en veelzijdige ticketingsysteem Tymes4 zien. “We zijn er trots op dat Vitesse nu ook voor ons heeft gekozen. Het vooruitstrevende en ambitieuze karakter van de club – zowel op sportief als digitaal vlak – sluit naadloos aan bij onze organisatie. Samen met Vitesse gaan we er alles aan doen om de ticketingomgeving zo goed mogelijk in te richten, zodat de supporters en business club-leden optimaal worden bediend”, aldus Van Eijsden.

Over Tymes4

Het platform Tymes4 is ontstaan uit de dringende behoefte van professionele voetbalclubs aan een gebruiksvriendelijk en allesomvattend ticketingsysteem. Geen enkele leverancier bood de software en service gericht op de eisen van voetbalorganisaties, specifieke wensen die anders zijn dan die van andere evenementenorganisatoren. Ormer ICT nam de uitdaging aan en ontwikkelde Tymes4. Het enige ticketingplatform ter wereld voor en door profclubs, want zij zijn intensief betrokken bij de ontwikkeling én doorontwikkeling van deze software as a service (SAAS). Leidend daarbij zijn de vier pijlers van Tymes4: fan engagement, efficiëntie, data centraal en omzet.


Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketingplatform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.