Tymes4

Ormer ICT nieuwe ticketing partner Heracles Almelo

Geschreven door

Wij zijn zeer trots om te melden dat Ormer ICT nu official ticketing partner is van Heracles Almelo. Eerder vandaag tekenden beide partijen een samenwerkingsovereenkomst. Met de start van de seizoenkaartcampagne maken fans van Heracles Almelo kennis met het Tymes4 ticketing platform van Ormer ICT.  

Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development over de samenwerking: “Wij zijn heel blij dat Heracles het Tymes4 platform gaat inzetten voor haar ticketing operatie. Kaartverkoop is een zeer belangrijk primair proces van een betaald voetbalclub en het feit dat Heracles voor Tymes4 kiest, spreekt dan ook van veel vertrouwen. In Heracles zien wij een club met veel ambitie, ook buiten het voetbal. Fanbeleving, ook voor de zakelijke fan, is key en daar kunnen wij ons volledig in vinden. We zijn dan ook trots op deze mooie samenwerking.

Bas Wolters, Manager Marketing & Communicatie van Heracles Almelo over de keuze voor Tymes4: “Continue verbetering en digitalisatie staat bij ons hoog op de agenda. Om onze ambities op dit vlak vorm te kunnen geven hebben wij sterke, innovatieve partners nodig zodat we verdere stappen kunnen maken in de online dienstverlening en het personaliseren van het contact met onze achterban. Met Tymes4 halen wij een modern en vernieuwend ticketing platform in huis dat goed past binnen onze strategie en digitale ecosysteem.

Tymes4

Tymes4, ontwikkeld door Ormer ICT, is een ticketing (kaartverkoop) platform dat specifiek is toegespitst op betaald voetbalorganisaties. Met klanten als Feyenoord Rotterdam, FC Groningen, Roda JC Kerkrade, Willem II, sc Heerenveen en nu ook Heracles Almelo, is in korte tijd een flink marktaandeel in het Nederlandse voetballandschap verworven. De komende jaren staan in het teken van verdere nationale én internationale groei, waarmee Ormer ICT ook de Koninklijke Belgische Voetbalbond tot haar clientèle mag beschouwen.