Tymes4

Ormer ICT trotse nieuwe ticketingpartner sc Heerenveen

Geschreven door

De komende vijf jaar maakt sc Heerenveen gebruik van Tymes4, het speciaal door Ormer ICT ontwikkelde ticketingplatform voor professionele voetbalorganisaties. Ormer ICT en sc Heerenveen hebben daartoe eerder deze week een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Tegen het eind van dit jaar wordt een nieuwe online ticketshop voor fans gelanceerd en eerder al kunnen de zakelijke relaties van sc Heerenveen gebruikmaken van een nieuw zakelijk ticketportaal. 


Fanbeleving
Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development, over deze samenwerking: “sc Heerenveen is een unieke club met een grote hartstochtelijke achterban. Eén van de clubs die de Eredivisie haar kleur geeft. Al vanaf het eerste moment waren de gesprekken prettig en constructief. Wij zien in de keuze van sc Heerenveen voor Tymes4 een bevestiging dat ons platform past binnen de informatievisie van de moderne professionele voetbalorganisatie en aansluit bij de wensen rondom fanbeleving. Wij zijn erg blij met deze mooie samenwerking!”

”We kijken uit naar een fijne samenwerking en we zijn ervan overtuigd dat we samen met Ormer ICT de volgende stappen kunnen zetten in het nog verder professionaliseren van ons online landschap.”

– Feitze van der Hoek, data analist bij sc Heerenveen

Professionaliseringslag
Feitze van der Hoek, data analist bij sc Heerenveen vertelt: “Wij waren op zoek naar een nieuw modern ticketing platform en ons oog viel toen op Tymes4. Wat volgde waren een paar prettige sessies waaruit al snel bleek dat Tymes4 voor ons het ticketingplatform gaat worden voor de toekomst. We kijken uit naar een fijne samenwerking en we zijn ervan overtuigd dat we samen met Ormer ICT de volgende stappen kunnen zetten in het nog verder professionaliseren van ons online landschap.”

Tymes4
Tymes4, ontwikkeld door Ormer ICT, is een ticketing (kaartverkoop) platform dat specifiek toegespitst is op betaald voetbalorganisaties. Met klanten als Feyenoord Rotterdam, FC Groningen, Roda JC Kerkrade en Willem II, is in korte tijd een flink marktaandeel in het Nederlandse voetballandschap verworven. De komende jaren staan in het teken van verdere nationale én internationale groei, waardoor Ormer ICT inmiddels ook de Koninklijke Belgische Voetbalbond tot haar clientèle mag beschouwen.


Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketing platform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.