Tymes4

Raymond Tuijn maakt overstap naar ticketingplatform Tymes4

Geschreven door

Per 1 september maakt Raymond Tuijn de overstap naar Ormer ICT en gaat hij aan de slag als Service Manager / Consultant voor ticketingplatform Tymes4. In deze rol zal hij een belangrijke bijdrage leveren in de verdere professionalisering van de dienstverlening én de doorontwikkeling van het platform. 

Raymond begon als medewerker ticketing voor Euro2000 en aansluitend werkte hij van 2000 tot 2006 als hoofd ticketing bij Feyenoord Rotterdam. Vervolgens maakte hij de overstap naar de KNVB (en later de CED) waar hij 14 jaar, als (senior) business consultant, Nederlandse voetbalclubs adviseerde en ondersteunde op het gebied van ticketing. Raymond komt over van Eventim Nederland, waar hij sinds 2018 een rol vervult als product owner en BI consultant. 

Raymond Tuijn maakt overstap naar Tymes4

Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development, is erg enthousiast over de komst van Raymond: “Raymond is één van de leiders in Nederland op het gebied van voetbalticketing. Hij is nauw betrokken geweest bij alle grote ticketing ontwikkelingen van de afgelopen 20 jaar en heeft natuurlijk zeer veel kennis en ervaring. Niet alleen op consultatief gebied; zeker ook op technisch vlak. Zo liet hij in zijn tijd bij Feyenoord al een eigen ticketingsysteem ontwikkelen om efficiëntie aan te brengen rondom backoffice werkzaamheden. Kortom, Raymond is een hele ervaren ticketeer en we zijn zeer blij met zijn komst!”

Raymond Tuijn zegt over zijn keuze voor Tymes4: “Ik volg de ontwikkelingen rondom voetbalticketing natuurlijk op de voet en ben onder de indruk van de groei die Tymes4 doormaakt. Het is in mijn ogen hét platform van de toekomst en ik kijk er enorm naar uit om mee te mogen bouwen aan de organisatie en het product.”


Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketingplatform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.elen.