Tymes4

Tymes4 platform marktleider in Nederland 

Geschreven door

4 jaar na de officiële lancering van het Tymes4-platform mag Ormer ICT het marktleiderschap claimen: binnen de wereld van het betaalde voetbal kan zij inmiddels 15 clubs tot haar klantenkring rekenen. Daaronder 7 clubs uit de top 10. 

Tymes4 voetbalclubs juni 2022

Folker De Pundert (directeur van Ormer ICT Software Development): “Vanzelfsprekend is het ontzettend leuk als je de rij namen ziet van de clubs die voor ons hebben gekozen: Feyenoord, FC Twente, sc Heerenveen, Vitesse, FC Utrecht, FC Groningen, Roda JC, Willem II, N.E.C., Heracles Almelo, FC Volendam, Excelsior, FC Dordrecht en onlangs nog Almere City FC. Maar nog fijner is het om te zien hoe goed de samenwerking met hen verloopt, door als partner op te treden voor deze clubs zien we dat we het verschil kunnen maken”. 

Het Tymes4-platform kan eenvoudig de disrupter-status worden toegekend, zo snel zo’n marktaandeel is niet anders te omschrijven. Het ligt in de lijn der verwachting dat de komende tijd nog wel een aantal clubs zullen kiezen voor dit platform. Ormer ICT biedt met Tymes4 als enige een ticketing-platform dat specifiek is toegespitst op de wereld van het betaalde voetbal en haar specifieke eisen.  

Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketingplatform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.