Tymes4

Ormer ICT Zomerchallenge 2021

Sport zit verweven door onze gehele organisatie en wij geloven dan ook dat sporten samen met collega’s een gouden combinatie is. Daarom organiseren wij iedere zomer de Ormer ICT Zomerchallenge. En dit jaar hebben we veel geluk gehad met het weer want het was jammer genoeg een bewolkte zomer. Tijdens de Zomerchallenge was het heerlijk weer om lekker buiten te sporten en om alle collega’s die dit jaar weer gezellig meededen uit te dagen met sportieve opdrachten.

Bekijk dit event

Harbour Tour 2020

Op 28 september hebben wij met een aantal fanatieke wielrenners van Ormer ICT meegedaan aan de Harbour Tour. Een unieke fietstocht door de haven van Rotterdam op de fiets! Met de hele groep door de grootste zeehaven ter wereld en langs haventerreinen die normaal niet toegankelijk zijn. Met parcours van 80, 100 en wel 135 kilometer! Je raakt niet uitgekeken en we gaan zeker weer nieuwe dingen zien en ontdekken bij de volgende editie!

Bekijk dit event

Ormer ICT Sportchallenge 2020

Omdat we nu niet met zijn alle naar leuke sportevenementen kunnen hebben wij bij Ormer ICT een zomerchallenge georganiseerd. Dit hield in dat elke dag de deelnemers verschillende opdrachten moesten doen voor punten.

Bekijk dit event

CPC Loop 2020

Zondag 8 maart hebben wij met een team enthousiaste collega’s deelgenomen aan de Nationale Nederlanden CPC Loop Den Haag. Een prachtige route om te genieten van de Haagsche cultuur en historische gebouwen. Het was een supergezellige ochtend en we hebben de 5 km gelukkig droog kunnen trotseren!

Bekijk dit event

Schaatsclinic met Henk Angenent 2020

Onze jaarlijkse schaatsclinic met Henk Angenent op de Schaatsbaan Rotterdam was afgelopen vrijdag wederom een groot succes! Met een aantal werknemers hebben we weer vele rondjes mogen schaatsen onder leiding van Henk Angenent. Doormiddel van de tips van de voormalig Elfstedentochtwinnaar hebben wij onze schaats skills weer kunnen opkrikken en zijn wij klaar voor Een mooie schaatswinter.

Bekijk dit event

Geen resultaten gevonden.